Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Sanctiepl@tform partnerschap

Het Sanctiepl@tform partnerschap geeft toegang tot het VNAB Sanctiepl@tform.

Sanctiepl@tform

Vanuit het platform wordt nagegaan met wie er zaken gedaan wordt of gedaan gaat worden. Daarnaast wordt gecontroleerd of een potentiële relatie mogelijk op de sanctielijst voorkomt. Door de gestandaardiseerde en geautomatiseerde werking van de online applicatie kan er efficiënt en effectief onderzoek gedaan worden naar het naleven van de Sanctiewet. Al deze onderzoeken worden opgeslagen op het platform en zijn deelbaar binnen de coassurantiemarkt.

De afspraken zijn vastgelegd in het Sanctiewetprotocol. Dit protocol beschrijft de wijze waarop gezamenlijk invulling wordt gegeven aan de Sanctiewet.

VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

In de voormalige DNB dependance aan de Boompjes in Rotterdam bevindt zich het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Het middelpunt van de zakelijke verzekeringsmarkt waar professionals elkaar in een nieuwe tijdsgeest ontmoeten, samenwerken en kennis delen. Leden en partners van de VNAB kunnen hier gebruik maken van alle faciliteiten die het centrum te bieden heeft zoals diverse vergaderruimtes, gratis flexwerkplekken, een flexibele eventvloer met ondersteuning van de modernste audiovisuele middelen, parkeerplaatsen, uitstekende koffie en uitgebreide lunch- en cateringmogelijkheden. Als Sanctiepl@tform partner van de VNAB kunt u ook ruimtes reserveren in het centrum.

Kosten

Sanctiepl@tform partners zijn geen lid van de VNAB en hebben derhalve geen stemrecht. U betaalt een aangepaste bijdrage. Voor meer informatie over de contributie en de tarieven kunt u contact opnemen met de VNAB.

Sanctiepl@tform partner worden?

De procedure om Sanctiepl@tform partner van de VNAB te worden is als volgt: na ontvangst van het ingevulde aanvraagformulier neemt de VNAB de aanvraag in behandeling. Bij een eventuele afwijzing van de aanvraag is het mogelijk bezwaar aan te tekenen bij de Geschillen Commissie van de VNAB. 

Benieuwd welke organisaties reeds zijn aangesloten bij de VNAB? Bekijk hier een overzicht van alle VNAB leden en partners.

Denise HeijstekManager ledenzaken & marketing+31 (0)10 253 20 63+31 (0)6 283 635 13 d.heijstek@vnab.nlLinkedIn
Tarieven
Toelatingseisen en gedragsregels
Voordelen
  • Toegang Sanctiepl@tform
  • Gratis flexwerken VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
  • Ruimtes huren in VNAB kennis- en ontmoetingscentrum