Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs

Administratief partnerschap

Het administratief partnerschap geeft toegang tot e-ABS en is daarom vooral interessant voor expertisebureaus die betrokken zijn bij de schadeafhandeling in de zakelijke verzekeringsmarkt. Het komt regelmatig voor dat deze organisaties door de (beurs) makelaar worden verzocht aan te sluiten op e-ABS.

e-ABS

Als administratief partner verkrijgt u middels licenties toegang tot e-ABS. In de praktijk werkt u met de module Claims. Het systeem stelt u in staat digitaal, snel en efficiënt gegevens uit te wisselen met verzekeraars en makelaars.

VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

In de voormalige DNB dependance aan de Boompjes in Rotterdam bevindt zich sinds maart 2016 het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Het middelpunt van de zakelijke verzekeringsmarkt waar professionals elkaar in een nieuwe tijdsgeest ontmoeten, samenwerken en kennis delen. Leden en partners van de VNAB kunnen hier gebruik maken van alle faciliteiten die het centrum te bieden heeft zoals diverse vergaderruimtes, gratis flexwerkplekken, een flexibele eventvloer met ondersteuning van de modernste audiovisuele middelen, parkeerplaatsen, uitstekende koffie en uitgebreide lunch- en cateringmogelijkheden. Als administratief partner van de VNAB kunt u ook ruimtes reserveren in het centrum.

Kosten

Administratief partners zijn geen lid van de VNAB en hebben derhalve geen stemrecht. Als administratief partner neemt u slechts (persoonsgebonden) licenties af ten behoeve van de aansluiting op e-ABS. Voor meer informatie over de geldende tarieven kunt u contact opnemen met de VNAB.

Administratief partner worden?

De procedure om administratief partner van de VNAB te worden is als volgt: na ontvangst van het ingevulde aanvraagformulier neemt de VNAB de aanvraag in behandeling. Bij een eventuele afwijzing van de aanvraag is het mogelijk bezwaar aan te tekenen bij de Geschillencommissie van de VNAB.

Benieuwd welke organisaties reeds zijn aangesloten bij de VNAB? Bekijk hier een overzicht van alle VNAB leden en partners.

Heijstek MSc, D. (Denise)Manager Ledenzaken & Marketing+31 (0)10 253 20 63+31 (0)6 283 635 13 d.heijstek@vnab.nlLinkedIn
Aanvragen administratief partnerschap
Voordelen
  • Toegang e-ABS
  • Efficiënt contact makelaars en verzekeraars
  • Efficiënte administratieve afhandeling
  • Gratis flexwerken VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
  • Huren in VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

Ook VNAB events bijwonen? Word geassocieerd partner!