Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

HR bijeenkomsten

Naast diverse kennissessies en VNAB events faciliteert de VNAB ook kennisgroepen die informatie uitwisselen over specifieke onderwerpen. Voor HR specialisten uit de markt zijn er periodieke HR bijeenkomsten waarin gedeelde onderwerpen en/of uitdagingen worden besproken.

Format

Tijdens de HR bijeenkomsten staat kennisdeling centraal. Voorafgaand aan de HR bijeenkomst wordt het thema bepaald en wordt er afgesproken wie het thema inleidt. Dit kan een deelnemer of een spreker zijn. Daarnaast bereiden de andere deelnemers zich voor door na te gaan hoe zij binnen hun organisatie met het thema omgaan, wat er op dit gebied speelt, waar men tegenaan loopt en wat er nu nog mist binnen hun organisatie. Iedereen krijgt de gelegenheid om zijn eigen ervaringen te delen. Tijdens en na de presentatie is er ruimte voor overleg en discussie.

Voor wie?

De HR bijeenkomsten dienen als platform voor HR professionals, werkzaam bij leden en geassocieerd partners van de VNAB, om kennis te delen. De bijeenkomsten vinden eens per kwartaal plaats in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum.

Programma

09:30-10:00 – Inloop
10:00-12:00 – Thema op de agenda + thema volgende bijeenkomst bespreken
12:00-12:30 – Netwerklunch

Indien u het als lid of geassocieerd partner van de VNAB interessant vindt om HR  bijeenkomsten bij te wonen,  kunt u contact opnemen met Martine Laarman, medewerker Kennis & Opleiding bij de VNAB.

Martine LaarmanCoördinator kennis & opleiding+31 (0)10 253 20 08+31 (0)6 292 001 84m.laarman@vnab.nlLinkedIn
HR Commissie