Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Young InSurance Capital zoekt nieuwe voorzitter

Young InSurance Capital is op zoek naar een nieuwe voorzitter. De huidige voorzitter Rosemarijn Peters, tevens oprichter van dit initiatief, treedt binnenkort af. Zij kan haar werkzaamheden niet meer combineren met het voorzitterschap. Interesse in de functie? Bekijk dan de vacaturetekst onderaan dit bericht.

Young InSurance Capital

Young Insurance Capital is een vervolginitiatief vanuit Young InSurance in samenwerking met verschillende bedrijven uit de verzekeringsbranche om een brug te slaan tussen studenten en de verzekeringsbranche. Dit initiatief is ontstaan vanuit de behoefte om de zakelijke verzekeringsmarkt meer onder de aandacht te brengen van aankomend talent. Naast Young InSurance Capital is Young InSurance College in het leven geroepen. 

Young InSurance College

Young InSurance College is de subgroep voor studenten van de netwerkgroep Young InSurance. Hét netwerk voor studenten die geïnteresseerd zijn in de verzekeringsbranche en op de hoogte willen blijven over de branche, een keer een kijkje in de keuken willen nemen bij een bedrijf of met medestudenten gezellig gaan borrelen. Deze groep zoekt twee nieuwe bestuursleden. Interesse? Zie de vacature via onderstaande link.

Vacature: Voorzitter Young InSurance Capital

Vacature: Bestuurders Young InSurance College

Publicatie datum: 28 november 2016
Meer nieuws