Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Wist u dat?

Wist u dat er geen nieuw online UBO formulier meer verstuurd hoeft te worden als de klant het formulier niet goed of niet volledig heeft ingevuld?

Sinds release 5.4 (21 juli 2021) is het mogelijk een ingevuld online UBO formulier terug te zetten naar de klant. Daarmee blijven alle eerder ingevulde waardes staan, zodat de klant alleen datgene hoeft aan te passen wat niet correct is.

Het terugzetten van het UBO formulier kan alleen als de UFC taak nog niet afgerond is en het formulier is aangemaakt ná 21 juli 2021.

Bij het verwerken van een ingevuld online UBO formulier kan door gebruik van de functie ‘UBO formulier terugzetten’ het UBO formulier terug naar de klant worden gestuurd. U vult een toelichting in waarom u het UBO formulier weer naar de klant stuurt, waarna de gebruiker de toegestuurde concept e-mail (waarin de toelichting staat) naar de klant mailt. De UFC (UBO formulier) taak krijgt nu de nieuwe status “Teruggezet (online)”.

Op help.vnab.nl staat beschreven wat de verschillende stappen voor het uitzetten en verwerken van het UBO formulier zijn.

Publicatie datum: 18 oktober 2021
Meer nieuws