Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB verwelkomt nieuwe geassocieerde deelnemers

De VNAB verwelkomt BosBoon Expertise Group B.V. en Stadermann Luiten Advocaten per 15 juli als geassocieerde deelnemers. BosBoon Expertise was reeds administratief deelnemer van de VNAB en heeft dit lidmaatschap vanaf heden uitgebreid met het geassocieerd deelnemerschap. Stadermann Luiten Advocaten was al eerder geassocieerd deelnemer van de VNAB en heeft het lidmaatschap hernieuwd.

Geassocieerd deelnemerschap VNAB

Geassocieerde deelnemers van de VNAB kunnen deelnemen aan een groot deel van de activiteiten van de vereniging. De VNAB organiseert periodiek kennis- en ontmoetingsbijeenkomsten waarin bepaalde, voor de branche relevante thema’s centraal staan. Ook zijn geassocieerd deelnemers welkom op de VNAB events, zoals het jaarlijkse marktdiner en de nieuwjaarsreceptie. Deze bijeenkomsten staan (mede) in het teken van ontmoeten & verbinden en bieden een uitgelezen mogelijkheid om in contact te treden met leden van de VNAB. Tevens ontvangen geassocieerd deelnemers het magazine VNAB Visie waarin verzekeringstechnische- en branche overkoepelende onderwerpen centraal staan en waaraan diverse partijen, gelieerd aan de zakelijke verzekeringsmarkt, hun medewerking verlenen.

Contributie

Geassocieerde deelnemers zijn geen lid van de VNAB en hebben derhalve geen stemrecht. Ze betalen een aangepaste contributie op basis van het aantal medewerkers. Voor meer informatie over de contributie en de tarieven kunt u contact opnemen met de VNAB.

Ook lid worden?

Voor meer informatie omtrent de diverse lidmaatschapsmogelijkheden verwijzen wij u naar de website. Indien u daarover nader in gesprek wenst te gaan kunt u contact opnemen met de VNAB.

Benieuwd welke organisaties zijn aangesloten bij de VNAB? Kijk hier voor een overzicht van de VNAB leden.

Publicatie datum: 15 juli 2015
Meer nieuws