Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB verwelkomt nieuwe geassocieerd deelnemers

De VNAB verwelkomt Krijgsman Expertises & Taxaties en Brandenborch B.V. als nieuwe geassocieerde deelnemers. Daarnaast heeft Nationale-Nederlanden per 1 januari het verzekeraarslidmaatschap omgezet naar het geassocieerd deelnemerschap. 

VNAB lidmaatschap

Als brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt verbindt de VNAB vele partijen. Partijen met verschillende achtergronden, interesses en belangen. Geen andere brancheorganisatie kent een dergelijke diversiteit aan bloedgroepen. Dat maakt de VNAB tot een unieke dynamische marktplaats; waar leden, klanten en sector gerelateerde partijen elkaar vinden en ontmoeten; waar actuele kennis over de markt altijd toegankelijk is en waar uiteenlopende belangen kunnen worden erkend en herkend.

Ook lid worden?

Indien u ook interesse heeft in een lidmaatschap bij de VNAB, dan bestaan er verschillende mogelijkheden: een volledig lidmaatschap met stemrecht dat onder andere toegang geeft tot e-ABS; kennissessies en events; modelvoorwaarden, regelingen en het kennis- en ontmoetingscentrum. Dit lidmaatschap is aan te vragen door verzekeraars, gevolmachtigd agenten en makelaars die actief zijn op de Nederlandse zakelijke verzekeringsmarkt.

Een andere mogelijkheid betreft het geassocieerd deelnemerschap dat vooral in het teken staat van ontmoeten & verbinden en onder andere toegang geeft tot de kennissessies en events.

Bent u actief in het expertise vak en zoekt u voor een efficiënte afhandeling van de administratie aansluiting op e-ABS? Dan is een administratief deelnemerschap te overwegen.

Voor meer informatie omtrent de diverse lidmaatschapsmogelijkheden verwijzen wij u naar de website. Indien u daarover nader in gesprek wenst te gaan kunt u contact opnemen met de VNAB. Benieuwd welke organisaties zijn aangesloten bij de VNAB? Kijk hier voor een overzicht van de VNAB leden.

Publicatie datum: 3 februari 2016
Meer nieuws