Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB verwelkomt nieuwe collega

Pieter van Rijsbergen start per 1 maart 2021 als senior juridisch adviseur bij de VNAB. Pieter is een ervaren jurist met een warm hart voor de verzekeringssector waarbinnen hij vanuit verschillende perspectieven ruime ervaring heeft opgedaan.

In 1995 is Pieter begonnen met het opdoen van werkervaring in de verzekeringssector bij De Goudse waar hij zeven jaar in verschillende commerciële functies heeft gewerkt. Daaropvolgend heeft hij ervaring opgedaan bij een gevolmachtigd agent als financieel planner en pensioenadviseur. Van 2004 tot 2011 was Pieter werkzaam bij Aon waar hij de laatste twee jaar het legal team heeft aangestuurd. Vervolgens maakte hij in 2012 de overstap naar HVG Law om daar als advocaat aan de slag te gaan waarbij hij zich vooral heeft gericht op de verzekeringssector.

De VNAB is verheugd met de komst van Pieter. Gegeven zijn ruime ervaring verwachten wij dat hij, samen met collega jurist Nina Roodbeen, een waardevolle bijdrage zal leveren aan de juridische dossiers van de vereniging.

Pieter: “De VNAB staat dicht bij de praktijk, bij de verzekeraars en de makelaars. De urgentie om in te spelen op actuele ontwikkelingen is groot. Aangezien ik geloof in de kracht van samenwerking, biedt een positie bij VNAB bijzondere kansen voor mij. Ik kan hier bijdragen aan die samenwerking en zo bijdragen aan een duurzame, goed functionerende zakelijke verzekeringssector.”

Publicatie datum: 1 februari 2021
Meer nieuws