Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB podcast: Dehyping data, de kracht van data en de mens

De afgelopen maanden brachten wij onze eerste podcastafleveringen uit. Heeft u ze al geluisterd? Wij zijn benieuwd wat u van de afleveringen vindt. Vanaf vandaag is alweer de vierde aflevering te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Podcast 4: Dehyping data, de kracht van data en de mens

Tijdens deze podcast staat het thema data centraal. Wat kan de coassurantiemarkt met data? Welke rol speelt de mens in de toepassing van data? De gasten van deze aflevering, Gerrit Schipper (Erasmus Centre for Data Analytics), Faisal Setoe (HDI Global Specialty), Frank van Kats (Marsh) en young professional Wouter Duyndam (HDI Global Specialty) gaan hierover met elkaar in gesprek. Hoe zetten zij data in binnen hun eigen organisaties? Hoe kan de coassurantiemarkt versnellen op het gebied van datatoepassing? En hoe kan het onderwijs en het bedrijfsleven elkaar versterken?

Risk has the future

In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ delen wij de rijke historie van de markt, kijken we naar de dag van vandaag en gaan we vooral in op de uitdagingen van morgen. Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future.

Wat kunt u van de podcast verwachten?

Tijdens de reeks van vier afleveringen gaat presentatrice Tamara Bok in gesprek met een wisselend gezelschap van gasten. Iedere podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar en een externe deskundige aan tafel. Daarnaast sluit er ook een young professional aan om zijn of haar kijk op het onderwerp met de luisteraars te delen.

Wij horen graag uw mening

De VNAB is er voor, maar vooral ook door haar leden en partners. Graag betrekken wij hen dan ook bij het maken van onze podcasts. Met behulp van een luisterpanel zal de eerste podcastreeks binnenkort worden geëvalueerd. Heeft u zelf tips of suggesties voor onze podcasts? Wij horen het graag via marketing@vnab.nl.

Publicatie datum: 26 januari 2022
Meer nieuws