Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB podcast: De toekomst van werk

Eind vorig jaar brachten wij onze eerste podcastafleveringen uit. Heeft u ze al geluisterd? Wij zijn benieuwd wat u van de afleveringen vindt. Vanaf vandaag is ook de derde aflevering te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Podcast 3: De toekomst van werk

In de derde podcast gaan we in gesprek over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Er is demografisch en technologisch een hoop aan de gang. Maar ook globalisering en vraagstukken rondom duurzaamheid spelen een belangrijke rol. Organisaties zijn zelf aan zet om verandering in gang te zetten. Maar hoe kunnen zij dit het beste aanpakken? Hoe kunnen organisaties de ontwikkelingen naar zichzelf vertalen en daar hun voordeel mee doen naar de toekomst toe? Namens de HR commissie gaan Agnies Drost (Aon) en Rutger de Wal (Chubb) hierover in gesprek met Marjolein ten Hoonte, directeur arbeidsmarkt bij de Randstad Groep, en young professional Willemijn Kallenberg (AIG).

Risk has the future

In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ delen wij de rijke historie van de markt, kijken we naar de dag van vandaag en gaan we vooral in op de uitdagingen van morgen. Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future.

Wat kunt u van de podcast verwachten?

Tijdens de reeks van vier afleveringen gaat presentatrice Tamara Bok in gesprek met een wisselend gezelschap van gasten. Iedere podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar en een externe deskundige aan tafel. Daarnaast sluit er ook een young professional aan om zijn of haar kijk op het onderwerp met de luisteraars te delen.

Wij horen graag uw mening

De VNAB is er voor, maar vooral ook door haar leden en partners. Graag betrekken wij hen dan ook bij het maken van onze podcasts. Met behulp van een luisterpanel zal de eerste podcastreeks begin volgend jaar worden geëvalueerd. Heeft u zelf tips of suggesties voor onze podcasts? Wij horen het graag via marketing@vnab.nl.

To be continued…

De volgende podcast is begin januari te beluisteren en staat in het teken van de toekomst van werk.

Publicatie datum: 12 januari 2022
Meer nieuws