Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB organiseert Holland Insurance House

Eens per twee jaar vindt het FERMA European Risk Management Forum plaats. Op de eerste avond organiseert de Nederlandse afvaardiging traditiegetrouw de 'Dutch evening'. Een gezellige en aangename aftrap van het driedaagse congres. In 2019 vindt het FERMA Forum plaats in Berlijn en zal de VNAB voor het eerst de organisatie van deze bijzondere avond verzorgen. Vanaf volgend jaar zal de 'Dutch evening' dan ook worden omgedoopt tot een echt Holland Insurance House.

The Federation of European Risk Management Associations (FERMA) vertegenwoordigt Risk & Insurance Managers op Europees niveau. Het is de koepelorganisatie van 22 nationale associaties in 21 Europese landen, waaronder de Nederlandse NARIM.

Sponsorborrel

De organisatie van het tweejaarlijkse Holland Insurance House valt of staat met de steun van sponsoren. Op vrijdag 9 november organiseert de VNAB daarom een sponsorborrel. Tijdens deze middag worden de plannen voor de eerste editie gepresenteerd en worden leden en partners uitgenodigd om zich als sponsor te verbinden aan dit tweejaarlijkse event.

Publicatie datum: 12 september 2018
Meer nieuws