Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB marktagenda

Heeft u er ook wel eens mee te maken gehad? U organiseert een evenement en vervolgens blijkt dat er binnen de branche al iets georganiseerd wordt op dezelfde dag. Met als gevolg dat uw evenement minder bezoekers trekt of u het alsnog moet verplaatsen.

Diverse partijen hebben aan de VNAB te kennen gegeven dat er behoefte is aan één centrale plek waar marktevenementen binnen de branche inzichtelijk zijn. Als dé branchevereniging voor de zakelijke verzekeringsmarkt voorziet de VNAB graag in deze behoefte.

VNAB marktagenda

Op de website van de VNAB is naast de eigen agenda ook een marktagenda zichtbaar. Hier kan men snel inzicht verkrijgen in aankomende evenementen binnen de zakelijke verzekeringsmarkt. De marktagenda is nadrukkelijk bedoeld om de zichtbaarheid van marktevenementen in de branche te vergroten en deze op één plek te centraliseren. Voor inhoudelijke en organisatorische vragen met betrekking tot de evenementen verwijst de VNAB door naar de organiserende partij.

Het initiatief valt of staat met de medewerking vanuit de branche. Daarom roept de VNAB alle partijen binnen de zakelijke verzekeringsmarkt op om aankomende evenementen te melden en dit ook in de toekomst te blijven doen. Evenementen kunnen hier worden aangemeld voor de marktagenda.

Publicatie datum: 4 mei 2016
Meer nieuws