Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB lanceert nieuwe website

In het kader van de hernieuwde strategie van de VNAB is de behoefte ontstaan aan een nieuwe website die beter aansluit op de huidige en toekomstige dienstverlening van de VNAB. Vandaag lanceert de VNAB haar vernieuwde website. Naast een nieuwe look and feel heeft de website ook diversie (ver)nieuwe functionaliteiten.

Inloggen nu ook voor deelnemers van de VNAB

Inloggen op de VNAB website is vanaf heden niet meer alleen voorbehouden aan makelaars- en verzekeraarsleden van de VNAB. De vernieuwde website biedt aan alle leden van de VNAB, zowel makelaars- als verzekeraarsleden alsook geassocieerde en administratieve deelnemers, de mogelijkheid in te loggen en toegang te verkrijgen tot relevante pagina’s binnen de ‘Mijn VNAB’ omgeving.

Marktthema’s

Nieuw op de VNAB website is het onderdeel ‘Marktthema’s’. Op deze pagina treffen bezoekers een overzicht aan van de thema’s waarvan de VNAB het van belang acht haar kennis met haar te delen met haar leden. U leest hier meer over andere assurantiebelasting, sanctiewetgeving en nieuwe risico’s. Ieder thema kent een eigen dossier met hierin inhoudelijke informatie (leidraden, wetgeving, etc.), VNAB documentatie, nieuws en relevante externe links.

Marktagenda

Op de vernieuwde VNAB website kunnen bezoekers ook de vorig jaar geïntroduceerde marktagenda raadplegen. Middels het online aanmeldformulier kunnen marktpartijen eigen evenementen toevoegen aan de marktagenda.

VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

In januari 2016 opent de VNAB de deuren van het nieuwe kennis- en ontmoetingscentrum gevestigd in de voormalige dependance van de DNB aan de Boompjes in Rotterdam. Op de nieuwe VNAB website kunnen bezoekers terecht voor een sfeerimpressie en de voortgang van de verbouwing, opening en faciliteiten.

Publicatie datum: 1 juni 2015
Meer nieuws