Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB bestuur breidt uit

Op maandag 6 december heeft de algemene ledenvergadering van de VNAB ingestemd met de uitbreiding van het bestuur van de vereniging. Het gaat hierbij om een extra bestuurslid vanuit zowel de verzekeraars als de makelaars. Namens de sectie Verzekeraars is Ron Verhulsdonck (Chubb) benoemd en aan makelaarszijde is David Sanderse (Marsh) toegetreden tot het bestuur. Het bestuur en de VNAB zijn verheugd met de komst van beide heren.

Eerder dit jaar concludeerde het VNAB bestuur dat er voor de komende jaren een stevige veranderagenda ligt die vele assen raakt en ook een zeer actieve begeleiding en sturing vraagt van het bestuur. Tegelijkertijd is het ook ‘business as usual’, als keten presteren en leveren en waar het kan verbeteringen doorvoeren. Er is dan ook een brede set aan kennis en ervaring nodig waarbij de leden zich goed vertegenwoordigd voelen. Dit heeft tot de conclusie geleid dat uitbreiding van het VNAB bestuur naar vier leden vanuit verzekeraars en makelaars noodzakelijk is om de veelomvattende uitdagingen en veranderagenda te managen.

Nieuwe samenstelling VNAB bestuur

In verband met het einde van de statutaire zittingstermijn van Focko Dorhout Mees, kwam eerder al een vacature vrij binnen het bestuur. Focko werd in november opgevolgd door Wilco de Haan, directeur Schouten Zekerheid. Na de uitbreiding van het bestuur tijdens de recente algemene ledenvergadering, ziet de totale samenstelling er als volgt uit:

- Danny van der Eijk (voorzitter)
- Rob ter Mors (uitvoerend bestuurder)
- Makelaars
o Marc van Nuland - voorzitter sectie Makelaars (Aon)
o Wilco de Haan (Schouten Zekerheid)
o David Sanderse (Marsh)
o Daniel de Swaan (Meijers Assurantiën)
- Verzekeraars
o Gielijn Arends - voorzitter sectie Verzekeraars (MS Amlin)
o Sharon van Herel (HDI)
o Arjan Nollen (Nationale-Nederlanden)
o Ron Verhulsdonck (Chubb) 

Publicatie datum: 13 december 2021
Meer nieuws