Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB benoemt Wim Span tot nieuwe directeur

Het bestuur van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) heeft met ingang van 1 september 2015 Wim Span MBA (55) benoemd tot directeur van de brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Hij volgt ing. Michel Schaft op, die sinds 2013 deze functie heeft vervuld.

Na afronding van zijn studie aan de Nyenrode Universiteit trad Wim Span in 1984 in dienst bij Hudig Langeveldt waar hij tot eind 2003 diverse commerciële en management functies heeft vervuld; zijn laatste functie was die van lid van de directie van Aon Nederland. In de periode van 2005 tot 2014 was hij algemeen directeur en medeaandeelhouder van Vanbreda Risk & Benefits B.V. Sinds 2014 is hij als partner betrokken bij Tevreden B.V. en verantwoordelijk voor de opzet van het onderzoek platform “Advies.tevreden.nl” voor verzekering-, hypotheek- en pensioenadviseurs op het gebied van klantervaringen. Hij behaalde in 1991 zijn MBA aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en is sinds 1993 Register Makelaar in Assurantiën (RMiA).

Het bestuur van de VNAB is verheugd met de komst van Wim Span, die per 15 juni a.s. tot de organisatie zal toetreden. Gegeven zijn ervaring zal hij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de Vereniging en e-ABS, zowel als aan een succesvolle exploitatie van het nieuwe kennis- en ontmoetingscentrum aan de Boompjes dat begin 2016 in gebruik zal worden genomen. Zijn activiteiten voor Tevreden B.V., zal hij in beperkte mate voortzetten.

Publicatie datum: 3 juni 2015
Meer nieuws