Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB benoemt Marianne van der Voort tot commercieel medewerker

Het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum is inmiddels 10 maanden operationeel. Veel leden en organisaties hebben er inmiddels succesvolle evenementen en bijeenkomsten georganiseerd. Dit heeft tot rond de 10.000 bezoekers geleid. Met 2017 voor de deur was het de afgelopen maand een mooi moment voor een eerste evaluatie. In samenwerking met de Marketing commissie en een externe hospitality adviseur zijn alle cijfers, ervaringen en reacties geëvalueerd. Dit geeft de VNAB waardevolle verbeterpunten voor 2017.

Uit de evaluatie is ook de behoefte aan een proactieve commerciële rol naar voren gekomen. De VNAB is daarom verheugd te melden dat zij Marianne van der Voort bereid heeft gevonden om zich op projectbasis in te zetten als commercieel medewerker voor het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Met haar aanwezigheid in het centrum en haar jarenlange ervaring binnen onze branche zal zij een belangrijke bijdrage leveren aan het uitbouwen van het centrum als de marktplaats voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Zij praat u hier morgen graag over bij tijdens de VNAB nieuwjaarsreceptie en ontvangt u natuurlijk binnenkort met plezier in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum.

Mogelijkheden VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

In het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum is volop gratis gelegenheid om te flexwerken. De werkplekken zijn vrij toegankelijk tijdens kantooruren en voorzien van stroom en een uitstekende WiFi verbinding. Bij de catering kunt u terecht voor heerlijke Barista koffie, thee, fris of een lunch.

Op deze centrale locatie in Rotterdam kunt u ook besprekingen en evenementen organiseren voorafgaand of na uw andere afspraken. Alle bezoekers kunnen tegen een gereduceerd tarief parkeren in de Boompjes garage, die op 100 meter afstand van ‘De Nieuwe Boompjes’ ligt.

Publicatie datum: 9 januari 2017
Meer nieuws