Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB benoemt Henk Beekman tot interim Uitvoerend Bestuurder

Het Bestuur van de Vereniging Nederlandse Assurantiebeurs (VNAB) heeft per heden Henk Beekman benoemd tot interim Uitvoerend Bestuurder van de brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Hij zal deze positie tijdelijk vervullen ter vervanging van de door ziekte getroffen Rob ter Mors.

Onlangs zijn onze leden en (zakelijk) partners op de hoogte gesteld van de gezondheid van onze Uitvoerend Bestuurder Rob ter Mors. Begin maart is bij Rob het coronavirus vastgesteld. Na een periode op de Intensive Care, kunnen wij u hoopvol mededelen dat Rob zijn gezondheid vooruit gaat. Hij is inmiddels thuis aan het herstellen.

De afgelopen maand zijn de werkzaamheden van Rob opgepakt door onze voorzitter Danny van der Eijk. Qua governance is het echter beter dat dit niet voor een te lange periode is. Om de continuïteit van de VNAB te waarborgen en Rob zijn werkzaamheden voort te zetten, is er gekozen voor het aanstellen van Henk als interim Uitvoerend Bestuurder.

Henk heeft diverse commerciële en bestuurlijke functies vervuld bij achtereenvolgens Aon, Willis Towers Watson en Marsh. Hij heeft een brede ervaring van zo’n 25 jaar in de coassurantiemarkt. Daarnaast heeft hij aan diverse werkgroepen van de VNAB een bijdrage geleverd, zoals de Gebruikersgroep e-ABS, de Werkgroep iDOS en de Werkgroep Buitenlandse Assurantiebelasting.

Ondanks de vervelende omstandigheden, is de VNAB verheugd met de komst van Henk om de bureauorganisatie en onze leden en partners te ondersteunen tijdens deze moeilijke periode. 

Publicatie datum: 21 april 2020
Meer nieuws
Protocol COVID-19 VNAB kennis- en ontmoetingscentrum