Coƶperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB benoemt Danny van der Eijk tot nieuwe Bestuursvoorzitter

De Algemene Ledenvergadering van de VNAB heeft met ingang van 6 maart 2017 Danny van der Eijk (58) benoemd tot Bestuursvoorzitter van de brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Hij volgt Michel Schaft op, die in december is afgetreden.

Danny van der Eijk heeft in meer dan 30 jaar zeer ruime en brede ervaring opgedaan in de verzekeringsmarkt. Ook de zakelijke schademarkt is hem goed bekend. Danny trad in 1984 in dienst bij Royal & Sun Alliance (RSA) waar hij tot 2000 diverse commerciƫle en managementfuncties heeft vervuld. Na vervolgens twee jaar de functie van CEO Benelux bij RSA te hebben bekleed, heeft Danny van der Eijk in 2002 de overstap naar Achmea gemaakt. Van 2008 tot juni 2015 was hij lid van de Raad van Bestuur van Achmea.

Bestuur en directie van de VNAB zijn verheugd met de komst van Danny van der Eijk. Gegeven zijn ervaring en kennis van de branche, zal hij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de vereniging, het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, het Sanctiepl@tform en e-ABS.

Publicatie datum: 7 maart 2017
Meer nieuws