Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Verhuur kantoorruimte VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

Begin 2016 opent de VNAB haar state of the art kennis- en ontmoetingscentrum aan De Boompjes in Rotterdam. De voormalige DNB dependance biedt naast het centrum ook kantoorruimte voor verhuur aan leden en deelnemers van de VNAB en andere aan de verzekeringsmarkt gerelateerde partijen. Hiervoor is momenteel een ruimte van ten minste 1400 m2 beschikbaar. Benieuwd naar het pand en hoe het kennis- en ontmoetingscentrum eruit komt te zien? Bekijk dan hier de sfeerimpressie!

Als huurder aan de Boompjes zit u letterlijk bovenop de zakelijke verzekeringsmarkt! U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die het kennis- en ontmoetingscentrum te bieden heeft zoals diverse vergaderruimtes, een flexibele eventvloer (tot 150 personen) met ondersteuning van de modernste audiovisuele middelen, parkeerplaatsen, uitstekende koffie en de lunch- en cateringmogelijkheden van het “Bakery Café”.

Informatiebijeenkomst potentiële huurders

Het animo voor huur door diverse partijen is groot en neemt toe. De VNAB organiseerde daarom op woensdag 14 oktober - in samenwerking met het de verhuurder, de architect en het makelaarsteam van De Nieuwe Boompjes - een informatiebijeenkomst op locatie.

Tijdens deze bijeenkomst zijn de geïnteresseerden partijen nader geïnformeerd over de mogelijkheden van het huren van kantoorruimte in de Nieuwe Boompjes. Tevens bood dit ons de mogelijkheid het gebouw aan hen te presenteren en een rondleiding te geven. Enkele partijen hebben naar aanleiding van deze bijeenkomst reeds een optie genomen op een gedeelte van de beschikbare ruimte.

Ook interesse?

Heeft u ook interesse in het huren van kantoorruimte boven het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Wim Span.

Publicatie datum: 2 november 2015
Meer nieuws