Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Tweede VNAB pubquiz groot succes

Gisterenmiddag vond in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum de tweede VNAB Start of Season Pubquiz plaats. Onder de bezielende leiding van quizmaster Ad Westerhof streden vijftien teams om de eeuwige roem en felbegeerde prijzen.

De VNAB pubquiz werd georganiseerd ter ere van het nieuwe Lunch & Learn seizoen dat vanaf volgende week weer van start gaat. In teamverband gingen de deelnemers de strijd aan in twee rondes bestaande uit vragen uit de categorieën De markt van toen, Breinbrekers, Ken uw branche, Sing along en Raad je plaatje. Nieuw dit jaar waren de algemene vragen en de finaleronde. Tijdens laatstgenoemde ronde namen de twee winnende teams het tegen elkaar op, om zo de winnaar van de pubquiz te bepalen.

Ranking the stars

Niet één maar vier teams gingen er met mooie prijzen vandoor. Helemaal onderaan de puntenladder is het team van J&H Verzekeringen geëindigd. Een slimme zet, waardoor het team een keer een gratis Lunch & Learn mag bijwonen.

Team Troostwijk behaalde de derde plaats. Een Lunch & Learn hebben deze spelers duidelijk niet meer nodig en daarom wonnen ze een heerlijke verse lunch in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum.

Leek na beide rondes team Kennedy van der Laan er met de winst vandoor te gaan, werden zij in de finaleronde tegen team Meeùs toch nog weggespeeld. Meeùs ging er net als vorig jaar – toen zij nog in een samengesteld team zaten met VanNiekerkCieremans - met de winst vandoor.

Benieuwd naar de gehele uitslag? U ziet het hieronder! 

1. Meeùs
2. Kennedy van der Laan
3. Troostwijk
4. VNAB
5. Swiss Re
5. Chubb
6. VanNiekerkCieremans
6. Jon Snow’s (H.W. Wood Limited – Lengkeek, Laarman en De Hosson – Aon – Adinex)
7. StarStone
8. Ocean 12 (Van Traa – Lengkeek, Laarman en De Hosson - Meeùs)
9. AIG
10. Verweij & Hoebee
11. Team 14 (Lengkeek, Laarman en De Hosson – MS Amlin)
12. R. Mees en Zoonen
13. J&H Verzekeringen


Publicatie datum: 1 september 2017
Meer nieuws