Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Tweede editie Introductie coassurantie brand van start in 2017

Ben je net werkzaam in de zakelijke verzekeringsmarkt in de branche brand, wil je meer leren over de coassurantiemarkt en tegelijkertijd je netwerk vergroten? Dan is de Introductie coassurantie wellicht iets voor jou. Na een succesvolle eerste editie gaat begin 2017 de tweede editie van start.

De Introductie coassurantie heeft het doel om nieuwkomers in de coassurantiemarkt een eerste inzicht te bieden op de betrokken partijen, hun verantwoordelijkheden, doelstellingen en hun onderlinge verhoudingen. De Introductie coassurantie is een initiatief vanuit de assurantiebeursclub brand: Cobra1998 en wordt ondersteund door de Rotterdamse Beurs Brand Club (RBBC) en de Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit (ABBS). De Introductie wordt georganiseerd in samenwerking met de VNAB.

Programma

De Introductie is ontwikkeld en vormgegeven door Rudolf van der Werff (DEKRA Experts) en Martina Smit (Van Steenderen Mainport Lawyers) met ondersteuning van de VNAB. In het programma zijn meerdere partijen betrokken, allen actief op de coassurantiemarkt. Tijdens 7 bijeenkomsten worden de verschillende spelers in het spel van coassurantie belicht, namelijk makelaardij, (inter)nationaal verzekeren, herverzekeren, inspecties en taxaties, (contra-)expertise en advocatuur.

  • Data 1 februari/ 22 februari/ 15 maart/ 5 april/ 19 april/ 10 mei/ 31 mei/ 21 juni
  • Tijd 14.00 (inloop 13.45 uur) – 17.30 uur met aansluitend een borrel 

Tweede editie

In 2017 gaat, na een succesvolle eerste editie in 2016, de tweede editie van start. Heb je interesse in deelname aan deze introductie of ken je iemand die hier interesse in heeft? Meld je dan aan via deze link. Let op! Aanmelden verzekert je niet automatisch van deelname. De organisatie behoudt zich het recht, indien nodig, te selecteren om de samenstelling van de groep een zo goed mogelijke afspiegeling van de markt te laten zijn.

Publicatie datum: 6 december 2016
Meer nieuws