Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Nu ook alle e-ABS gebruikersinformatie op help.VNAB.nl

Nadat eerder alleen nog de beheeronderwerpen van e-ABS waren beschreven op help.VNAB.nl, zijn vanaf 1 juli ook alle gebruikerspagina’s beschikbaar. Hierdoor is nu alle beheer- en gebruikersinformatie van de VNAB ICT systemen beschikbaar: iDOSpl@tform, Management Informatie Systeem, Sanctiepl@tform en e-ABS.

U kunt nu ook op help.VNAB.nl terecht als u informatie zoekt over:
  • Hoe e-ABS is opgebouwd en waar u welke informatie kan vinden (tabbladen, actieschermen, weergave polis-/schadedossier en procesoverzichten).
  • De acties die algemeen (door alle soorten organisaties) kunnen worden uitgevoerd (zoeken van gegevens, taken/meldingen, reageren, tags, eigenaarschap van een dossier wijzigen en documenten up-/downloaden).
  • De acties die door makelaars worden uitgevoerd (alle acties voor polisdossiers, schadedossiers en boekingen).
  • De acties die door verzekeraars worden uitgevoerd (alle acties voor polisdossiers, schadedossiers en boekingen).
  • De acties die door experts worden uitgevoerd (accepteren of afwijzen expertiseopdracht en toevoegen expertiserapport).
Op basis van vragen en meldingen worden de help pagina’s steeds verbeterd en aangevuld. Als u informatie mist of suggesties heeft voor aanvullingen, dan horen wij dat graag. Samen kunnen wij deze pagina’s zo compleet mogelijk maken. U kunt hiervoor de button aan de rechterkant van de pagina gebruiken "Geef uw mening" of onderaan elke pagina aangeven of de informatie nuttig is geweest.

Webservices

Voor e-ABS is nu ook alle informatie over webservices beschikbaar op help.VNAB.nl.

Voor wie?

Help.VNAB.nl is ontwikkeld voor alle leden die gebruik maken van de VNAB ICT-systemen. Om toegang te krijgen, dient u zich te registreren met behulp van uw zakelijke e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

Publicatie datum: 1 juli 2020
Meer nieuws
Protocol COVID-19 VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
Plattegrond