Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Nieuwe opleidingssessies iDOSpl@tform

De twee iDOSpl@tform opleidingssessies van eind maart en begin april zijn goed bezocht. Diverse leden zijn momenteel bezig, met hulp van de VNAB, om het iDOSpl@tform te implementeren. Daarnaast zijn tijdens de workshop van 11 april alle ins en outs met betrekking tot een verzekeringnemer-portal besproken en heeft op 6 mei de informatiesessie voor verzekeraars plaatsgevonden. De verzekeraars zijn verheugd over de mogelijkheden in iDOS met betrekking tot data overdracht tussen makelaar en verzekeraar en hopen op voorspoedige implementatie bij alle leden.

Geplande sessies

Er zijn nieuwe sessies voor het iDOSpl@tform gepland. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen. De sessies zijn gratis en vinden plaats bij het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum.
  • Expertsessie makelaars Brand: 13 mei 2019 van 10:00 uur tot 12:00 uur
  • Expertsessie makelaars Werk- en landmaterieel: 13 mei 2019 van 13:00 uur-15:00 uur
  • Opleidingssessie beursmakelaars: 17 juni 2019 van 11:00 uur -15:00 uur

Op 13 mei komen er vakinhoudelijk onderwerpen aan bod, zoals de inhoud van de klantspecificatie en mogelijke combinaties van dekkingen.

Als u wil deelnemen aan één van de sessies, meld u zich dan zo snel mogelijk aan door een e-mail te sturen naar l.petterson@vnab.nl. Wilt u weten wat er onlangs is ontwikkeld en/of gewijzigd? Lees dan hier onze release notes.

Publicatie datum: 1 mei 2019
Meer nieuws