Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Nieuwe opleiding Next Insurance Professional met korting voor VNAB leden

In september start NIBE-SVV met een nieuwe opleiding: Leergang Next Insurance Professional. Een compleet programma specifiek gericht op de (digitale) toekomst van verzekeraars. Deze leergang is opgezet en wordt verzorgd in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars. Leden van de VNAB ontvangen een korting van 10% op de cursusprijs.

In deze leergang maakt u kennis met verschillende aspecten die u nodig heeft om als financieel professional op de toekomst voorbereid te zijn. U bestudeert de opkomende technologische mogelijkheden en anticipeert op toekomstige vooruitgang. U verplaatst zich in de klant en vraagt zich af waar zij nu echt op zitten te wachten. Big-data-analyses kunnen u helpen te voorspellen in welke richting de marktsegmenten zich bewegen. Deze vorm van analyses maken is echter nog vrij nieuw en er kleven voor- en nadelen aan. In deze leergang leert u daarom waar u rekening mee moet houden bij het gebruik van big data. Ten slotte wordt er ingegaan op de ethische kwesties.

Doelgroep

Iedereen die belangstelling heeft in de toekomst van financieel dienstverleners: 0-5 jaar werkervaring: leidinggevenden (teamleiders/unitmanagers), (high-), potentials junior/medior/senior medewerkers van verzekeraars, financieel dienstverleners en zelfstandig financieel adviseurs.

Studiebelasting, duur en kosten

Gemiddeld duurt de leergang 5 maanden. Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 2 uur per week.

De volledige leergang kost EUR 3.000,- (4 modules van 4 x 2 dagdelen, incl. afronding). De Leergang Next Insurance Professional start in september. Er is nog geen exacte startdatum bekend. Dit volgt zo spoedig mogelijk. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken door te bellen naar 035 - 750 61 55 of een mail te sturen naar info@nibesvv.nl.

Meer informatie


Publicatie datum: 2 augustus 2018
Meer nieuws