Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Nieuwe editie Risk Insurance Traineeship 2022-2023

Afgelopen september is het allereerste Risk Insurance Traineeship van start gaan. Met dit traineeship investeert de branche nadrukkelijk én gezamenlijk in het opleiden van jong talent. En dat is nodig, het vinden en binden van talent is en blijft een marktbrede uitdaging. De zeven trainees hebben de eerste maanden erop zitten en de geluiden vanuit zowel de trainees als de deelnemende organisaties zijn heel positief.

Nieuwe editie

Het klinkt nog ver weg, maar wij zijn alweer druk aan de slag met de organisatie van de volgende editie. 1 september 2022 hopen wij weer van start te gaan met een nieuwe lichting trainees. Vanaf nu is het mogelijk om als organisatie een traineeplek beschikbaar te stellen voor de volgende editie (september 2022 t/m augustus 2023). Al 16 organisaties doen mee! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Op 13 januari organiseren wij een informatiebijeenkomst over het traineeship.

Programma

De opzet van het programma blijft vooralsnog ongewijzigd, waarbij de trainees 5,5 maand bij een verzekeraar, 5,5 maand bij een makelaar en 1 maand bij een expertisebureau aan de slag gaan. Daarnaast volgen zij een uitgebreid opleidings- en netwerkprogramma.

Wilt u een traineeplek beschikbaar stellen, meer informatie over het traineeprogramma  of deelnemen aan de informatiebijeenkomst? Neem dan contact op met Martine Laarman (Coördinator kennis & opleiding bij de VNAB) via m.laarman@vnab.nl of 010-2532008.

Publicatie datum: 16 december 2021
Meer nieuws