Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Nieuw in MIS: e-ABS schadegegevens zoeken en exporteren

Er zijn weer twee nieuwe schermen aan het MIS (Management Informatie Systeem) toegevoegd: voor het zoeken van e-ABS schadedossiers en e-ABS schaderekeningen. In beide schermen zijn veel zoekvelden beschikbaar. De gevonden data kan daarna worden geëxporteerd naar een excelbestand voor verdere analyse.

Na de recente toevoeging in MIS van e-ABS polisgegevens, zijn nu dus ook e-ABS schadegegevens beschikbaar om zelf zoekopdrachten op uit te voeren en exportbestanden van aan te maken.

Hieronder een weergave van het zoekscherm voor Schadedossiers. In dit scherm wordt het zoekresultaat van de ingestelde zoekfilters getoond.


Met Exporteren wordt een Excelbestand aangemaakt met heel veel schadegegevens. Er volgt nog een pop-up scherm waarin kan worden gekozen om een aanvullend tabblad in het Excelbestand aan te maken met detailgegevens per Verzekeraar.

Waarom zoeken in MIS?


• In MIS zijn meer zoekvelden beschikbaar dan in e-ABS zelf.
• Het zoeken naar gegevens gaat in MIS (héél) veel sneller.
• Zoeken in MIS heeft geen negatief effect op de performance van e-ABS.
• De zoekresultaten kunnen worden geëxporteerd naar Excel. In de exportbestanden staan héél veel gegevens van de betreffende schades (meer dan op het scherm worden getoond). Hiermee kan de gebruiker zelf analyses doen en eigen rapportages en overzichten samenstellen.

De data in MIS wordt ’s nachts ververst met de productiedata uit de bronsystemen.

Inloggen


U kunt hier inloggen. Als er gebruikersgegevens moeten worden aangepast of als er een nieuwe gebruiker moet worden aangemaakt, staat hier de procedure hiervoor beschreven.

Publicatie datum: 12 november 2019
Meer nieuws
Protocol COVID-19 VNAB kennis- en ontmoetingscentrum