Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Lunch & Learn nu ook voor experts en advocaten

Met ingang van het aankomende Lunch & Learn seizoen (september 2017) worden de sessies, naast voor makelaars- en verzekeraarsleden, ook opengesteld voor geassocieerd partners van de VNAB. Hierbij geldt wel exclusiviteit voor de spreker(s). Indien een Lunch & Learn wordt verzorgd door een expertisebureau kunnen andere experts zich niet inschrijven voor deze sessie. Hetzelfde geldt voor advocatenkantoren.

De inschrijving voor de nieuwe Lunch & Learn sessies is inmiddels geopend. Bekijk onze website voor meer informatie over de onderwerpen en om u aan te melden.

Over Lunch & Learn @VNAB
Lunch & Learn @VNAB staat in het teken van kennis(borging). De VNAB organiseert om de week een Lunch & Learn met als doel het delen van specifieke kennis waarbij de nadruk ligt op de actualiteit. De Lunch & Learns worden verzorgd door een pool van goed ingevoerde sprekers en staan in het teken van één van de branchesectoren (brand, transport, varia of engineering) of een branche overkoepeld thema. 

Lunch & Learn vindt plaats op maandagen (even weken) van 12.00 tot 13.30 uur onder het genot van een broodje in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum.

Kosten Lunch & Learn
Graag informeren wij u dat deelname aan Lunch & Learn @VNAB kosten met zich meebrengt. Per bijeenkomst hanteren wij een kostenvergoeding van €45,- (excl. BTW) per persoon. Aanmeldingen zijn tot 3 werkdagen voor de bijeenkomst kosteloos te annuleren. Facturering vindt per organisatie op kwartaal basis plaats.

Publicatie datum: 1 augustus 2017
Meer nieuws