Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Kennedy van der Laan investeert in partnership VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

Kennedy Van der Laan is één van de founding partners van het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum aan de Boompjes in Rotterdam. Dit partnership maakt het voor – met name – het team Verzekeringen & Aansprakelijkheid (V&A) van Kennedy Van der Laan mogelijk om op verschillende manieren de samenwerking met de VNAB te verstevigen.

Iedere maandag aanwezig in Rotterdam

De verbondenheid aan het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum stelt het team V&A in staat om nog beter bereikbaar te zijn voor cliënten in en om Rotterdam. Sinds september 2016 is het team iedere maandag in het centrum aanwezig en regelmatig ook op andere dagen. De advocaten ontvangen daar cliënten of bezoeken vanuit daar cliënten, maar zijn ook graag beschikbaar voor andere bezoekers van het centrum. Daarnaast zullen de advocaten door het jaar heen diverse inhoudelijke workshops en seminars in het centrum organiseren.

Agenda Kennedy van der Laan

Op vrijdag 17 februari a.s. van 15:30-19:00 uur praat Kennedy Van der Laan u bij over de actualiteiten op het gebied van IT Litigation. Er is voor deze bijeenkomst bij de VNAB een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Verzekeraars, makelaars en experts kunnen zich voor meer informatie melden bij Gianna Hendriks, via gianna.hendriks@kvdl.com.

Agenda Dirkzwager Advocaten en notarissen

Naast Kennedy van der Laan is ook founding partner Dirkzwager gestart met het organiseren van periodieke seminars in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. De seminars vangen aan om 15.00 uur en duren tot 17.00 uur met een aansluitende borrel tot 18.00 uur. Voor meer informatie over de seminars van Dirkzwager kunt u contact opnemen met Sanne Rutten, via rutten@dirkzwager.nl.

  • 26 januari 2017 - Privacy
  • 23 maart 2017 - Cyber
  • 4 mei 2017 - Onderwerp wordt later bekend gemaakt
Publicatie datum: 23 januari 2017
Meer nieuws