Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Inschrijven Introductie Coassurantie 2019: aansprakelijkheid, brand & transport

In 2019 gaan maar liefst drie edities van Introductie Coassurantie van start: aansprakelijkheid, brand & transport. Heeft u sinds kort een nieuwe medewerker in dienst of bent u zelf net werkzaam in de zakelijke verzekeringsmarkt binnen één van deze branches? Wilt u meer leren over de coassurantiemarkt en tegelijkertijd uw netwerk vergroten? Dan is de Introductie Coassurantie wellicht iets voor u.

Over Introductie Coassurantie

De Introductie Coassurantie heeft als doel om nieuwkomers in de coassurantiemarkt een eerste inzicht te bieden van de betrokken partijen, hun verantwoordelijkheden, doelstellingen en onderlinge verhoudingen. Het programma bestaat uit zeven (bij aansprakelijkheid zes) middagen en een afsluitende (evaluatie)borrel.

Aanmelden

Heeft u interesse om deel te nemen of kent u iemand die hier interesse in heeft? Aanmelden kan via de linkjes hieronder. Let op! Aanmelden verzekert u niet automatisch van deelname. Deelnemers dienen te voldoen aan enkele criteria. Daarnaast geldt er een maximum van één persoon per organisatie. Een eventuele tweede collega wordt op de reservelijst geplaatst. U krijgt zo spoedig mogelijk (uiterlijk 21 december) bericht of u geselecteerd bent of niet. Het aantal plaatsen is beperkt.

Aanmelden Introductie Coassurantie Aansprakelijkheid 2019

Aanmelden Introductie Coassurantie Brand 2019

Aanmelden Introductie Coassurantie Transport 2019

Publicatie datum: 12 december 2018
Meer nieuws