Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

International Union of Marine online zelfstudies

De International Union of Marine (IUMI) biedt twee online zelfstudies aan: Hull en Cargo. Deze zijn op maat gemaakt voor casco underwriters en vrachtverzekeraars van gemiddeld niveau die hun kennis en expertise op het gebied van casco- en vrachtverzekeringen willen verdiepen. De online cursussen zijn ook geschikt voor maritieme professionals met interesse in maritieme verzekeringen, zoals advocaten.

Men kan de online zelfstudieprogramma’s op elk moment starten. Deze bestaan uit verschillende modules, opgezet op een boeiende en interactieve manier.

Niveau

De online zelfstudies zijn geschikt voor jonge verzekeraars zonder kennis die nieuw zijn in de branche. Degene die het meest profiteren van de online cursussen zijn personen die 3-5 jaar ervaring hebben in de branche. Tevens kunnen de online zelfstudieprogramma’s worden gezien als een brancherelevante informatiebron voor senior underwriters die enkel hun kennis willen opfrissen over een bepaald onderwerp uit één van de modules.

Gratis proefversie

Om een beter begrip te krijgen van hoe de online zelfstudies in de praktijk werken, kunt u van zowel Hull als Cargo een gratis proefversie bekijken.

Demo Hull
Demo Cargo 

Publicatie datum: 28 augustus 2019
Meer nieuws