Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Informatiesessie voor verzekeraars iDOSpl@tform

Half april heeft de eerste introductiesessie plaatsgevonden met Nationale Nederlanden, Avéro Achmea, HDI, Navigators, China Taiping en MS Amlin. Het iDOSpl@tform is enthousiast ontvangen. De verzekeraars zijn verheugd over de mogelijkheden in iDOS met betrekking tot dataoverdracht tussen makelaar en verzekeraar en hopen op voorspoedige implementatie bij alle leden.

Informatiesessie verzekeraars 27 juni 2019

Op donderdag 27 juni wordt er wederom een informatiesessie voor verzekeraars georganiseerd waarbij de toegevoegde waarde voor de verzekeraar wordt toegelicht. Welke mogelijkheden zijn er, hoe zien de gegevens eruit, hoe kunt u deze verwerken en welke voordelen levert het op?

Tijdens deze introductiesessie gaan we ook in op de te verwachten ontwikkelingen van de functionaliteiten in iDOS. Hiervoor worden de zogenaamde sprintsessies georganiseerd waaraan u ook kunt deelnemen. Aan bod komt waarom dit project gestart is, welke makelaars hierin participeren, de roadmap en hoe u als verzekeraar deze gegevens kunt importeren in de backoffice.

De sessie vindt plaats bij het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum van 11.00 uur - 13.30 uur.

Aanmelden

Wilt u de informatiesessie voor verzekeraars op donderdag 27 juni bijwonen? Meld u dan nu aan via iDOS@vnab.nl.  

Publicatie datum: 5 juni 2019
Meer nieuws
Protocol COVID-19 VNAB kennis- en ontmoetingscentrum