Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Het is weer bijna tijd voor templateboekingen!

Vanaf 1 oktober is het weer mogelijk om templateboekingen aan te leveren die betrekking hebben op het derde kwartaal van 2020. De makelaar heeft vijftien kalenderdagen de tijd om deze aanlevering te doen.

Naast de premie-, schade- en overig document boekingen, worden ook de sanctiekosten geboekt via het uploaden van de template in het voorportaal.

Let op! Door de Financiële Commissie van de VNAB is besloten dat ingaande 1 oktober 2020 gedeelde onderzoeken in een bepaald kwartaal uiterlijk in het volgende kwartaal door de makelaar aan verzekeraars in rekening mogen worden gebracht.

Omdat dit proces maar één keer per kwartaal uitgevoerd wordt, krijgen we vaak vragen over het uploaden en verwerken van de templateboekingen. Inmiddels is alle informatie over templateboekingen terug te vinden op help.VNAB.nl. Hieronder verwijzen wij u naar de belangrijkste teksten die u kunnen helpen bij het aanleveren van de templateboekingen:

Wij proberen help.VNAB.nl te verbeteren en horen daarom graag uw mening: welke teksten zijn goed en wat kan er beter? Mocht u er ondanks deze informatie toch niet uit komen dan kunt u ons uiteraard altijd bereiken via eabs@vnab.nl of 010 253 20 05.

Publicatie datum: 17 september 2020
Meer nieuws