Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

help.VNAB.nl uitgebreid met Meldingensysteem

Functioneel Beheer van de VNAB heeft voor de registratie van vragen, fouten en wensen het Meldingensysteem. Hierin kunnen meldingenbeheerders namens hun organisaties meldingen registreren, het verloop van de meldingen volgen en andere meldingen inzien. 

De supportpagina help.vnab.nl is nu uitgebreid met het Meldingensysteem. U vindt hier alle informatie die u nodig heeft om gebruik te kunnen maken van dit systeem. De meldingenbeheerders zijn de eerste vraagbaak voor de gebruikers van de ICT systemen (e-ABS, iDOSpl@tform, MIS en Sanctiepl@tform) binnen uw eigen organisatie. Het is de bedoeling dat zij meldingen rechtstreeks via het Meldingensysteem melden.

Functioneel Beheer van de VNAB hanteert een maximum van twee meldingenbeheerders per ICT systeem. Als u vier ICT systemen bij de VNAB afneemt, kunt u maximaal acht meldingenbeheerders opgeven. Alleen Functioneel Beheer van de VNAB kan meldingenbeheerders toevoegen. Jaarlijks doet Functioneel Beheer van de VNAB een controle bij de huidige meldingenbeheerders of deze situatie nog up-to-date is. Eind juli 2020 is deze actie uitgevoerd.

Publicatie datum: 18 augustus 2020
Meer nieuws