Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Hardloopclinic voor het goede doel

Interlloyd Averij, administratief partner van de VNAB, viert dit jaar haar 200 jarig Lloyd’s agentschap. In 1818 werd voorganger John Hudig & Son benoemd tot eerste Lloyd’s agent buiten het Verenigd Koninkrijk. Ter ere hiervan ondersteunt Interlloyd het Goede Doelen project van schadebehandelaar Brian Monpellier. Ten gunste van KWF Kankerbestrijding organiseren Interlloyd, Brian en de VNAB een hardloopclinic ter voorbereiding op de VNAB kwart marathon.

Als onderdeel van het jubileum ondersteunt Interlloyd het Goede Doelen project van Brian Monpellier en zijn stichting RunNations. Hierbij loopt hij 12 marathons in 12 maanden met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Hardloopclinic

Ter voorbereiding op de VNAB kwart marathon of wellicht om juist te gaan beginnen met hardlopen, kunt u deelnemen aan de hardloopclinic op dinsdag 3 april 2018. De clinic is met name geschikt voor de beginnende hardloper. Van de deelnemers wordt een bijdrage van minimaal €15 gevraagd. Ook kan er een bedrijvenpakket (incl. 5 keer deelname aan de clinic) aangevraagd worden vanaf €100. Om bij te dragen verwijzen wij u naar deze pagina. Alle  bijdragen zullen direct ten goede komen van KWF Kankerbestrijding.

Heeft u interesse om deel te nemen aan de clinic? Laat het ons weten via marketing@vnab.nl.

Publicatie datum: 7 februari 2018
Meer nieuws