Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Gesplitste en gecombineerde gebruikersrollen in het Sanctiepl@tform

Er zijn nu zes standaard gebruikersrollen beschikbaar die toegekend kunnen worden aan een gebruiker. Deze rollen zijn inhoudelijk niet te wijzigen en een gebruiker kan slechts over één rol beschikken of een gecombineerde rol gebruiken. Wel kan met iedere rol een onderzoek gestart worden (mits deze gebruiker in een onderzoeksgroep zit). De in release 5.2 geïntroduceerde gecombineerde rollen zorgen ervoor dat er geen dubbele accounts meer nodig zijn als u zowel de administrator rol als de elevated rights user rol wilt hebben. 

Afbeelding 1: Rol

Rol

  • Administrator with elevated rights (nieuw): rol voor beheerder van een gebruikersorganisatie met als extra rechten possible hits beoordelen en 'risk based' afronden.
  • User with elevated rights - risk based (nieuw): gebruiker van een gebruikersorganisatie met extra rechten, zoals afbreken onderzoeken en IDE taak 'risk based' afronden (risk based afronden raadt Functioneel Beheer van de VNAB aan alleen te gebruiken als echt niet anders kan).
  • User with elevated rights - review possible hit (nieuw): gebruiker van een gebruikersorganisatie met extra rechten, zoals afbreken onderzoeken en possible hits beoordelen.
  • Administrator: rol voor beheerder van een gebruikersorganisatie.
  • User: gebruiker van een gebruikersorganisatie.
  • User with elevated rights: gebruiker van een gebruikersorganisatie met extra rechten, zoals afbreken onderzoeken, possible hits beoordelen, IDE taak 'risk based' afronden.
  • Webservice user: gebruiker die connectie legt met uw backoffice systeem in geval van een webservice koppeling. Met deze rol kan een gebruiker niet inloggen op het Sanctiepl@tform.
Publicatie datum: 13 oktober 2020
Meer nieuws