Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Geslaagde VNAB nieuwjaarsreceptie 2019

In de Werkspoorkathedraal in Utrecht werd gisteren de jaarlijkse, traditionele VNAB nieuwjaarsreceptie gehouden. Bijna 900 verzekeraars, makelaars, experts, advocaten en diverse stakeholders uit de zakelijke verzekeringsmarkt kwamen bijeen om gezamenlijk een toost uit te brengen op het nieuw jaar.

Wim Span, uitvoerend bestuurder van de VNAB, heette iedereen van harte welkom en blikte kort terug op het afgelopen jaar waarin twee belangrijke trajecten zijn afgerond: het herijken van de strategie van de VNAB en het aanpassen van de verenigingsstructuur en de governance aan de huidige standaarden. Bij beide trajecten waren de leden actief betrokken en deze trajecten konden dan ook niet worden afgerond zonder hun actieve bijdrage.

Wim Span benadrukte dat de VNAB ook in 2019 het middelpunt van de zakelijke schademarkt zal zijn. Ondersteuning zal worden geboden met bijvoorbeeld het Sanctiepl@tform, de vakbekwaamheidstool en het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, maar ook met een nieuw ontwikkeld objectensysteem.

Tot slot hief hij het glas en bracht een toost uit op een succesvol jaar, zowel zakelijk als privé.


Publicatie datum: 9 januari 2019
Meer nieuws