Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Founding partners VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

Leden en geassocieerd partners van de VNAB en aan de markt gelieerde partijen hebben de mogelijkheid om founding partner van het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum te worden.

Wat zijn founding partners?

Founding partners leveren een belangrijke bijdrage aan de exploitatie van het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Diverse VNAB leden en branche gerelateerde partijen hebben inmiddels van deze mogelijkheid gebruik gemaakt. Als founding partner vragen wij u om een financiële garantie voor het (deels) organiseren van uw externe bijeenkomsten (vergaderingen, events, etc.) in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Dit garantiebedrag is een jaarlijkse toezegging voor ten minste drie jaar. U kunt al founding partner worden vanaf €2.500 per jaar!

Wat zijn de voordelen?

Founding partners ondersteunen het centrum en genieten daarnaast ook van de volgende voordelen:

  • extra korting op verhuurtarieven van vergaderzalen en evenementenruimte in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum;
  • herkenbaarheid als founding partner binnen het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum; 
  • vermelding op de website van de VNAB 

Door het concentreren van de (externe) huur van vergaderruimten in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, kunt u hier besparingen realiseren en tegelijkertijd nauw betrokken zijn bij ontwikkelingen in de zakelijke schadeverzekeringsmarkt. Voor de volledigheid vindt u hier meer informatie over het centrum.

Voor vragen of meer informatie over founding partners kunt u contact opnemen met Wim Span of Denise Heijstek.

Publicatie datum: 10 februari 2016
Meer nieuws