Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Eerste VNAB beursdag groot succes

Op 20 maart 2018 werd de eerste VNAB beursdag georganiseerd in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Een middag waarop maar liefst 350 branchegenoten elkaar in een nieuwe tijdsgeest hebben ontmoet en kennis hebben gedeeld.

In 2004 werden de assurantiebeurzen gesloten. Zo kwam na ruim 400 jaar een einde aan de fysieke assurantiebeurzen in Nederland. Twaalf jaar later opende de VNAB opnieuw een ontmoetingsplaats, het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Geïnspireerd door Lloyd’s Benelux Meet the Market, bracht de VNAB deze week de beursvloer voor een middag terug naar Rotterdam.

Standhouders

In totaal hebben 22 VNAB en niet-VNAB verzekeraars gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een stand te huren. Met gepersonaliseerde ballonnen en donuts waren zij te vinden op de beursvloer.

Parallelsessies

Tijdens 12 parallelsessies deelden diverse partners hun kennis en expertise met de bezoekers. De onderwerpen liepen uiteen van KEI rechtspraak tot cyber en van terrorisme tot autonomous shipping. Benieuwd naar de presentaties? U treft ze onderaan dit bericht aan.

Bezoekers

Maar liefst 350 branchegenoten brachten een bezoek aan de allereerste beursdag. De middag was niet alleen toegankelijk voor VNAB leden en partners, maar ook niet aangesloten marktpartijen waren van harte welkom. Daarnaast brachten ook enkele NARIM leden een bezoek aan deze unieke middag.

Presentaties parallelsessies

Publicatie datum: 22 maart 2018
Meer nieuws