Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Eerste editie Holland Insurance House

Op zondag 17 november is het zover. De allereerste editie van het HOLLAND INSURANCE HOUSE. De hele avond zal in het teken staan van Hollandse kleuren, Hollandse snacks gecombineerd met lekkernijen van het gastland, Hollandse muziek en last but not least: Hollandse gezelligheid.

Eens per twee jaar vindt het FERMA European Risk Management Forum plaats. Op de eerste avond organiseert de Nederlandse afvaardiging traditiegetrouw de 'Dutch evening'. Een gezellige en aangename aftrap van het driedaagse congres. In 2019 vindt het FERMA Forum plaats in Berlijn en zal de VNAB voor het eerst de organisatie van deze bijzondere avond verzorgen. Vanaf 2019 zal de 'Dutch evening' dan ook worden omgedoopt tot een echt HOLLAND INSURANCE HOUSE.

Programma
Van 20.00 tot 21.00 uur is er een pre-opening voor alle members die een financiële bijdrage hebben geleverd aan het HOLLAND INSURANCE HOUSE. Van 21.00 tot 00.30 uur zijn alle andere gasten van harte welkom.

Let op! Tot 22.00 uur zullen alleen geregistreerde gasten worden binnengelaten. Pas hierna kunnen eventueel niet-geregistreerde Hollandse gegadigden naar binnen. Ons advies: zorg dat iedereen die u mee wil nemen geregistreerd staat.

Locatie
Het HOLLAND INSURANCE HOUSE is dit jaar gevestigd op de Gendarmenmarkt in Berlijn, op loopafstand van de welkomstreceptie van het FERMA Forum. Voor meer informatie over het FERMA Forum verwijzen wij u graag naar de website.

Pre-inschrijving members
Members van het HOLLAND INSURANCE HOUSE kunnen zich vanaf donderdag 3 oktober inschrijven. De reguliere inschrijving opent half oktober.

Het HOLLAND INSURANCE HOUSE wordt mogelijk gemaakt door de volgende members:

Publicatie datum: 3 oktober 2019
Meer nieuws