Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Derde editie VNAB pubquiz groot succes

Donderdagmiddag 30 augustus vond in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum de derde editie van de VNAB Start of Season Pubquiz plaats. Onder de bezielende leiding van quizmaster Ad Westerhof streden eenentwintig teams om de eeuwige roem en felbegeerde prijzen.

De VNAB pubquiz wordt jaarlijks georganiseerd ter ere van het nieuwe Lunch & Learn seizoen dat vanaf deze week weer van start gaat. In teamverband gingen de deelnemers de strijd aan in twee rondes bestaande uit de categorieën De markt van toen, Breinbrekers, Ken uw branche, Weet je weetjes en Sing along. Tijdens de afsluitende finaleronde ronde namen de twee finalisten het tegen elkaar op, om zo de winnaar van de pubquiz te bepalen.

Ranking the stars

Niet één maar drie teams gingen er met mooie prijzen vandoor. Helemaal onderaan is het team met de naam Bratwurst geëindigd. Zij mogen een keer een gratis Lunch & Learn bijwonen.

Het C-team leek een goede kans te maken op het spelen van de finaleronde. Zij eindigde gelijk met AIG 2, maar werden na een extra vraag door AIG 2 weggespeeld waardoor ze net buiten de prijzen vielen.

De uiteindelijke winnaar is Aon geworden. Niet alleen behaalde zij de meeste punten tijdens de twee rondes, ook versloegen zij team AIG 2 tijdens het finalespel.

Benieuwd naar de gehele uitslag? U ziet het hieronder! 

1. Aon
2. AIG 2
3. The C-team 
4. Dirkzwager
5. Various 6
6. Zurich
7. AIG 1
8. De Contextuelen
9. BosBoon
10. Victor Insurance
11. De twintigers
12. Ekelmans & Meijer
13. Team 21 
14. Aon Meeùs
15. V&A-Advocaten
16. Troostwijk
17. Schouten Zekerheid
18. VNAB 1
19. VNAB 2
20. Catch 22
21. Bratwurst


Publicatie datum: 3 september 2018
Meer nieuws