Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Aankondiging vertrek Manager Ledenzaken Geneviëve Jubitana

Geneviëve Jubitana (Manager Ledenzaken) heeft aangegeven per 1 september 2015 de VNAB te zullen verlaten om een andere uitdaging in de branche aan te gaan in de functie van Business Development Manager bij Cunningham Lindsey Nederland B.V.

Geneviëve is in 2012 in dienst getreden bij de VNAB en is momenteel werkzaam als Manager Ledenzaken. De VNAB is Geneviëve erkentelijk voor haar inzet en betrokkenheid gedurende de afgelopen jaren en wenst haar veel succes met de volgende stap in haar carrière.

Irene Okkerman ad interim


Ad interim zal de rol van Manager Ledenzaken bekleed worden door Irene Okkerman die Geneviëve Jubitana reeds verving in de periode december 2013 - juni 2014 tijdens haar zwangerschapsverlof. De VNAB is verheugd dat Irene vanaf eind augustus de VNAB wederom zal komen versterken. Hierdoor is de continuïteit van de werkzaamheden op korte termijn gewaarborgd.

Permanente opvolging

De zoektocht naar een adequate permanente opvolger is inmiddels in gang gezet. Indien u vragen heeft met betrekking tot het bovenstaande kunt u zich wenden tot Wim Span.

Publicatie datum: 13 juli 2015
Meer nieuws