Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Voorlichtingsavond Master Verzekeringskunde en ERM (MSc in deeltijd)

Op woensdag 4 februari a.s. wordt er door de Amsterdam Business School (Universiteit van Amsterdam) weer een voorlichtingsavond georganiseerd over de master Verzekeringskunde en Enterprise Risk Management (ERM).

Modules of tweejarig masterprogramma

Tijdens deze bijeenkomst zal de programmadirecteur van Verzekeringskunde, Rob Wagenvoord MSc, een presentatie geven waarin hij nader ingaat op de inhoud van de opleiding. Het programma van Verzekeringskunde bestaat uit modules, lossen vakken, en een tweejarig deeltijd masterprogramma.

De modules bieden u de mogelijkheid met 7 colleges uw kennis op het gebied van verzekeringskunde en risk management te actualiseren en te vergroten. Het tweejarige deeltijdprogramma biedt u de mogelijkheid uw kennis over Verzekeringskunde en Enterprise Risk Management te vergroten en te verbreden. Na het afronden van het masterprogramma ontvangt de student de Mastergraad, MSc, van de UvA.

Een overzicht van de modules en van het masterprogramma treft u aan op de website van Verzekeringskunde. U kunt zich hier aanmelden voor de voorlichting op 4 februari.

Start pre-masterprogramma dinsdag 3 februari 2015

Wilt u per september 2015 aan het masterprogramma beginnen en heeft u een hbo bachelor vooropleiding? Dan dient u eerst 3 pre-mastervakken te volgen in het voorjaar van 2015. Op dinsdag 3 februari a.s. wordt gestart met het eerste vak te weten Inleiding Economie. Heeft u hiervoor belangstelling neem dan contact op met Verzekeringskunde van de UvA via vzk@uva.nl of 020 525 6132.

Publicatie datum: 28 januari 2015
Meer nieuws