Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Volg de Business course Anatomy of Shipping and Transport met VNAB-ledenkorting

Op 19 januari 2015 zal de business course Anatomy of Shipping and Transport van start gaan, georganiseerd door het Scheepvaart en Transport College (STC-Group). Deze cursus zal inzoomen op de scheepvaartmarkt, organisatorische principes, laatste trends en ontwikkelingen in het veld van scheepvaart en transport. De leden van de VNAB kunnen met 20% korting aan deze meerdaagse cursus deelnemen.

De sector scheepvaart en transport behoort tot een van de meest dynamische en internationale economische sectoren. De juiste beslissingen maken is essentieel om succesvol te zijn in de haven- en scheepvaart industrieën. Om de juiste beslissingen te kunnen maken heeft u kennis nodig van de meest recente ontwikkelingen in deze industrie. Dat is wat deze business course u kan bieden.

Anatomy of shipping and transport

De business course is bedoeld voor financiële, juridische en consultancy professionals die meer inzicht willen krijgen in de drijfveren van de scheepvaart en transport industrie. Er zal onder andere aandacht gegeven worden aan vermogensbeheer gedurende de verschillende fases binnen de industrie en er zal ingezoomd worden op de financiële en verzekeringsaspecten van de scheepvaart. Voor meer informatie over het volledige programma kijk hier.

Praktische informatie

De cursus bestaat uit twee delen van ieder vijf dagen. De cursuskosten voor VNAB leden en voor RMSC leden zijn €3200,- . De reguliere kostprijs is €4000,-. VNAB en RMSC leden ontvangen dus een korting van 20%.

Datum: 19 t/m 23 januari en 9 t/m 13 maart 2015
Locatie: de haven van Rotterdam (details volgen nog)

Wilt u zich met korting inschrijven voor deze cursus, dat kan via dit formulier. Voor vragen kunt u terecht bij Mr Jan Bakker (Afdelingsdirecteur Nederland): bakker@stc-r.nl.

Let op! De cursus zal in het Engels gegeven worden.

STC-Group

De STC-Group is een onderwijs instelling die educatie, consultatie en toegepast onderzoek aanbiedt binnen de logistieke sector, scheepvaart, maritieme en haven industrie. De bovengenoemde cursus is onderdeel van de STC – Netherlands Maritime University (NMU) welke naast deze business course ook een masterprogramma ‘Shipping and Transport’ aanbiedt. Voor meer informatie over de STC-NMU klik dan hier.

Publicatie datum: 23 december 2014
Meer nieuws