Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB presenteert VNAB@2018

Snelle veranderingen in de wereld brengen een nieuwe realiteit met zich mee waarop ook de VNAB anticipeert. Graag presenteren wij u VNAB@2018, de visie van de VNAB. Hierin delen wij onze antwoorden op de nieuwe realiteit en onze ambities voor de toekomst.

Op maandag 16 juni jl. vond in Rotterdam de Algemene Ledenvergadering van de VNAB plaats. Tijdens deze middag is aan alle aanwezigen onze visie gepresenteerd. Dit vormt de fundering van waaruit de VNAB verder gaat bouwen. In de komende periode gaan wij een verdere invulling geven aan onze plannen en visie met VNAB@2018 als basis.

Wij betrekken hierbij graag onze gewaardeerde leden en stakeholders. De VNAB neemt u de komende tijd mee in de wijze waarop wij vorm gaan geven aan het realiseren van ons toekomstbeeld.

U kunt de online versie van VNAB@2018 hier lezen. Ontvangt u liever een papieren exemplaar? Neem dan contact met ons op via info@vnab.nl.

De notulen van de Algemene Ledenvergadering VNAB van 16 juni 2014 en de daar getoonde presentatie zijn eveneens beschikbaar. U vindt deze, nadat u als lid bent ingelogd, onder ‘Downloads / Documenten VNAB’.

Publicatie datum: 2 juli 2014
Meer nieuws