Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB event 'Dynamiek in Techniek'

De dynamische wereld van de bouw en techniek staat centraal tijdens het eerstvolgende VNAB-Event, dat wordt gehouden op woensdag 16 april a.s. met als titel ‘Technische Verzekeringen: Dynamiek in techniek’. Plaats van handeling is Hotel nhow, gevestigd in het nieuwe, spraakmakende 44-etages tellende kantoor- en appartementencomplex ‘De Rotterdam’ van Rem Koolhaas aan de Wilhelminapier op ‘De Kop van Zuid’ in Rotterdam.

Tijdens deze bijeenkomst zal aandacht worden besteed aan de bouw van dit bijzondere project. Daarvoor zal Jos Melchers, als Managing Director bij projectontwikkelaar MAB Development Nederland BV betrokken bij de bouw van ‘De Rotterdam’, een presentatie verzorgen. Daarnaast gaat prof. dr. Hennes de Ridder, hoogleraar Methodisch en Integraal Ontwerpen op de Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappenvan de Technische Universiteit Delft, in op de innovatie in de bouw en de belangrijkste trends, ontwikkelingen en eventuele knelpunten op dat vlak in de praktijk van alledag.

Drs. Maxime Verhagen, voormalig minister van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, zal in zijn huidige functie als voorzitter van Bouwend Nederland zijn visie geven over de ontwikkelingen en vooruitzichten voor de bouw- en infrasector. Verder zal aandacht worden besteed aan het onlangs gepresenteerde nieuwe Schadeproces Coassurantie Technische Verzekeringen.

Publicatie datum: 24 maart 2014
Meer nieuws