Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB en HDI-Gerling bundelen krachten tijdens Assurantie Hockey Toernooi

Op vrijdag 13 juni organiseerde de netwerkgroep Young Insurance voor het tweede jaar het Assurantie Hockey Toernooi bij Leonidas in Rotterdam. Dit jaar ging ook de VNAB de sportieve strijd aan in samenwerking met HDI-Gerling. De winst is helaas niet behaald maar met het prachtige weer en een enthousiast team mocht dat de pret niet drukken.

In totaal streden er negen teams om de felbegeerde beker. Team VNAB/HDI-Gerling was niet de enige nieuwkomer tijdens het toernooi. Dit jaar speelden ook de studenten van het Young Insurance College mee maar zij zijn op ervaring geklopt en belandde op de laatste plaats.

Tijdens een spannende finale bracht het team Van Ameyde de stand in de laatste minuut op 1-1 tegen hun tegenstander en winnaar van vorig jaar, Markel. Uiteindelijk ging Van Ameyde er dankzij de strafballen toch met de winst vandoor. De verliezende finalist van vorig jaar, Marsh, behaalde een mooie derde plaats. De dag werd sportief afgesloten met een barbecue tijdens de live uitzending van de wedstrijd Nederland-Spanje.

De VNAB bedankt iedereen die zich heeft ingezet voor het VNAB/HDI-Gerling team en kijkt terug op een geslaagde dag. Onderstaand is de uiteindelijke ranking van alle deelnemende teams te zien. Benieuwd naar een sfeerimpressie van de dag? Bekijk dan hier de foto’s.

  1. Van Ameyde
  2. Markel
  3. Marsh
  4. Cunningham Lindsey
  5. AIG Experis
  6. Van Traa
  7. HDI-Gerling/VNAB
  8. Young Insurance College
Publicatie datum: 24 juni 2014
Meer nieuws