Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB biedt vijftien toegangskaarten voor ACIS symposium aan

Op vrijdag 7 november 2014 zal het symposium Ontwikkelingen in het Verzekeringsrecht plaatsvinden. Dit symposium wordt georganiseerd door het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS). Verschillende sprekers uit zowel het bedrijfsleven als de wetenschappelijke wereld zullen de revue passeren. De VNAB heeft voor dit symposium vijftien gratis plekken te vergeven voor haar makelaarsleden.

De vijftien gratis toegangsbewijzen voor dit symposium zijn uitsluitend voor makelaarsleden van de VNAB. U kunt hiervoor in aanmerking komen door een e-mail te sturen aan marketing@vnab.nl. Kaarten worden uitgegeven op volgorde van aanmelding.

ACIS symposium Ontwikkelingen in het Verzekeringsrecht

Het ACIS is een initiatief van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam. Het ACIS symposium is in samenwerking met JPR Advocaten, de Master Verzekeringskunde van de UvA Amsterdam Business School, de Open Universiteit en het Nederlands Tijdschrift voor Handelsrecht. Sprekers zijn onder andere de directeur van ACIS en bijzonder hoogleraar Handelsrecht en Verzekeringsrecht, prof. dr. M.L. Hendrikse en dr. J.G.J. Rinkes, hoogleraar Privaatrecht aan de Open Universiteit en hoogleraar Europees en Vergelijkend Verzekeringsrecht aan de Universiteit van Amsterdam.

Locatie: ‘Industrieele Groote Club’, Dam 27, te Amsterdam
Datum: 7 november 2014
Tijd: 13.00-17.30
NOvA-punten: deelname aan het symposium levert 4 NOvA-punten op

Voor meer informatie en het volledige programma, klik hier.

Let op! U kunt alleen in aanmerking komen voor de vijftien gratis toegangskaarten wanneer u zich aanmeldt via de VNAB. Aanmelden via de Universiteit van Amsterdam kost €199.

Publicatie datum: 25 september 2014
Meer nieuws