Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB biedt tien toegangskaarten voor ACIS symposium aan

Op vrijdag 20 maart a.s. vindt het symposium: ‘Verzekeringsrecht in beweging: praktische oplossingen voor fundamentele verzekeringsrechtelijke problemen’ plaats. Dit symposium is georganiseerd door het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) in samenwerking met JPR Advocaten, de Master Verzekeringskunde van de UvA Amsterdam Business School, de Open Universiteit en het Nederlands Tijdschrift voor Handelsrecht. De VNAB heeft voor dit symposium tien gratis plekken te vergeven voor haar makelaarsleden.

De tien gratis toegangsbewijzen voor dit symposium zijn uitsluitend voor makelaarsleden van de VNAB. U kunt hiervoor in aanmerking komen door een e-mail te sturen aan marketing@vnab.nl. Kaarten worden uitgegeven op volgorde van aanmelding.

ACIS symposium Verzekeringsrecht in Beweging

Tijdens dit symposium zullen verschillende sprekers uit zowel het bedrijfsleven als de wetenschappelijke wereld de revue passeren. Sprekers zijn onder anderen hoogleraar verzekeringsrecht Universiteit Antwerpen, prof. dr. B Weyts en mr. L. Rammeloo advocaat bij Van Doorne te Amsterdam. Verder zullen verschillende, aan ACIS verbonden, sprekers het podium betreden.

Datum: 20 maart 2015
Tijd: 13.00 – 17.30 uur
Locatie: Industrieele Groote Club, Dam 27, Amsterdam
NOvA-punten: deelname aan het symposium levert 4 NOvA-punten op

Voor meer informatie en het volledige programma, klik hier.

Let op! U kunt alleen in aanmerking komen voor de tien gratis toegangskaarten wanneer u zich aanmeldt via de VNAB. Aanmelden via de Universiteit van Amsterdam kost €199.

Publicatie datum: 13 januari 2015
Meer nieuws