Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB biedt tien gratis toegangsbewijzen voor Journée Schadee aan

Op 3 april a.s. organiseert de Nederlandse Vereniging voor Zee- en Vervoersrecht (NVZV) haar derde Journée Schadee. De ochtend zal in het teken staan van actualiteiten in het vervoerrecht waarna in de middag aandacht besteedt wordt aan de Transportverzekering. De VNAB heeft voor dit evenement 10 gratis toegangskaarten te vergeven aan haar makelaarsleden, verzekeraarsleden en geassocieerd deelnemers.

Om in aanmerking te komen voor een gratis toegangsbewijs dient u een e-mail te sturen aan marketing@vnab.nl. Kaarten worden uitgegeven op volgorde van aanmelding. Aanmelden is mogelijk tot 24 maart onder vermelding van:

  • Voornaam of voorletters
  • Achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • E-mailadres
  • Deelname lunch en/of borrel 

Journée Schadee

Op 4 april 2013 vond de eerste Journée Schadee plaats. Sindsdien organiseert de NVZV ieder jaar rond 1 april een activiteit ter herinnering aan de invoering van Schadee’s Boek 8 BW.Op basis van de presentielijsten worden deelnamecertificaten verstrekt aan degenen die daarom verzoeken bij de aanmelding. Daarmee kunnen deelnemers mogelijk, en geheel op eigen verantwoordelijkheid, bij hun beroepsorganisatie opleidingspunten behalen.

Datum: 3 april 2015
Tijd: 09.00 – 17.10 uur
Locatie: Erasmus Universiteit, Forumzaal, Van der Groot gebouw M 3-15
Adres: Burg. Oudlaan 50, Rotterdam

Bekijk hier het programma voor meer informatie.

Let op! U kunt alleen in aanmerking komen voor de gratis toegangsbewijzen wanneer u zich aanmeldt via de VNAB. Reguliere aanmelding via de NVZV is uitsluitend toegankelijk voor NVZV leden.

Publicatie datum: 18 maart 2015
Meer nieuws