Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB Visie: Wet- en regelgeving

Afgelopen weekend is de nieuwe VNAB Visie met als titel ‘Wet- en regelgeving: impact op de zakelijke verzekeringsmarkt’ verschenen. De nieuwste editie gaat over diverse wet- en regelgeving die van toepassing is op de zakelijke verzekeringsmarkt zoals PARP, Sanctiewet, Mededinging, FATCA en Solvency II.

U leest de nieuwste digitale editie van de VNAB Visie hier. Heeft u de VNAB Visie niet per post ontvangen maar ontvangt u graag wel een fysiek exemplaar en/of de toekomstige edities? Neemt u dan contact op met Denise Heijstek.

23 april VNAB event: Wet- en regelgeving

Op donderdagmiddag 23 april a.s. organiseert de VNAB een event gekoppeld aan de VNAB Visie en het thema ‘wet- en regelgeving’. Het evenement vindt plaats in het World Forum in Den Haag, stad van vrede en recht. Tijdens deze middag zal prof. dr. Peter Diekman RA het publiek bijpraten over de actuele ontwikkelingen en trends op het gebied van wet- en regelgeving voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Daarnaast zullen ook vertegenwoordigers van toezichthouder AFM en advocatenkantoor Kennedy van der Laan het podium betreden.

De bijeenkomst is bedoeld voor een ieder die werkzaam is bij een verzekeraarslid, makelaarslid of geassocieerd deelnemer van de VNAB. Het event biedt een uitgelezen kans om branchegenoten te ontmoeten, om bij te praten en om nieuwe contacten te leggen. Genodigden ontvangen binnenkort de officiële uitnodiging voor dit event. Voor vragen of meer informatie kunt contact opnemen met Denise Heijstek.

Publicatie datum: 16 maart 2015
Meer nieuws